Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Over een andere boeg

BoegAl maanden vraag ik me af wat ik met deze pagina’s op mijn eigen hoekje van het web zal doen. Aan de ene kant vind ik het erg leuk om me internationaal te orienteren en daarbij management in het algemeen als onderwerp te nemen. Theoriën, verhandelingen en achtergronden, allemaal interessant. Voor dat publiek is echter de dagelijkse gang van zaken binnen Sogeti een stuk minder interessant.

Aan de andere kant kan ik me meer richten op juist de mensen om mij heen, mijn medewerkers, collegae en mijn werk bij Sogeti. Daarbinnen is net zo goed een kapstok te vinden voor wat betreft de theoretische kant van het management en daarbij maakt het ‘t voor mij laagdrempeliger om te posten. Ik hoef niet te vertalen en zeker niet mezelf druk te maken over of het wel een internationaal publiek aanspreekt.

En, ik vind het leuk om te bloggen maar wil dat niet per sé op het interne netwerk van Sogeti doen. Het feit dat ik dit in het nederlands tik zegt overigens al genoeg over mijn keuze: Nederland, Sogeti, mijn directe kring.

Ik heb nog een hoop in te halen, de attitude column van Marco moet nog afgemaakt worden, ik zit vol in een enorm interessant leiderschapstraject en andere zaken die ik graag met jullie deel. Een deel van de site zal ik waarschijnlijk vertalen, een ander deel lekker laten zoals het is. De komende tijd dus veel stof tot lezen! Ik zal alleen de aandacht van Microsoft wel missen, maar dat moet dan maar.

Over een andere boeg dus.

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment