Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

PHP Webdevelopment kickoff

PHP & WebdevelopmentOver een kleine 10 minuten komen we met bijna evenveel mensen als ik nu nog minuten te wachten heb bij elkaar voor de kickoff van de PHP Webdevelopment. Wat we gaan doen is nog volkomen in nevelen gehuld, er is namelijk geen agenda. Bewust overigens, dus me niet betichten van een 1 op voorbereidingsvaardigheden aub. Als we er mee klaar zijn, later vanavond, zal ik een update doen van onze (soort ronde tafel, want iedereen is gelijk, maar dan zonder tafel) sessie.

UPDATE:
Nou, dat was een niet zozeer korte (2½ uur is redelijk) maar zeker wel krachtige meeting. Ondanks dat we met z’n 9’en waren, is er veel besproken en besloten. Belangrijkste onderwerp was misschien wel de afkadering. Wat hoort er wel bij en wat niet:
wel: PHP, Flex, MySQL, Javascript (incl. AJAX etc), Webservices, XML, CSS, HTML en Web Frameworks.
niet: webdesign, grafische vormgeving, actionscript, flash.
Nog nader te bepalen is, natuurlijk, de overlap met Java (.JSP, Beans), .Net en Oracle, die natuurlijk ook zo hun web oplossingen hebben.

Daarnaast hebben we ook de doelstellingen voor 2008 bepaald en is iedereen (inclusief ondergetekende) op pad met één of meerdere actiepunten. Het was goed en via Einstein en mail komt PHP naar je toe deze zomer!

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment