Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Herhalingssessie AvT I

Facilitatordsc00622.JPGVandaag had ik het voorrecht om facilitator (je mag het op zijn engels en op zijn nederlands uitspreken) te zijn bij de Academie voor Topmanagement voor Sogeti. De AvT I is voor elke manager de basis voor opvolgende AvT’s, waarvan AvT III inmiddels geplanned is.

dsc00625.JPGIn het bosrijke Doorn kwamen zo’n 30 managers (bid-, contract-, delivery-, relatie-, unit-, commercieel- en nog wat meer) bij elkaar om met elkaar van gedachten te wisselen over Identiteit, Visie en Ambities. Daarnaast werden er om middels presentaties aan elkaar (en veel geklieder op flip-over) en het schrijven (en geven) van een elevator pitch over elkaars functiegroep.

dsc00623.JPGHet leuke was dat er managers waren uit alle geledingen, ook variërend in jaren ervaring bij Sogeti en duur van hun verblijf in een managementrol. Directeur NB was er als gastheer en mijn gewaardeerde collega RvV was deze dag ook aanwezig.

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment