Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Wakker worden in Vlissingen

Golden Tulip VlissingenDat is weer eens een andere beleving, in Vlissingen wakker worden met het geluid van strand op 50 meter afstand en peeuwende meeuwen in de lucht.

Ik zit hier vandaag ter voorbereiding van het php seminar dat ik (we, Sogeti, etc) organiseer samen met Ibuildings. Tot nu toe kwamen zij steeds naar Rotterdam toe maar ik vond het ook wel leuk een keer om hun locatie te zien en wel zo eerlijk ook eens deze wereldreis te maken. Maar goed, om dat in de ochtend te doen leek me weer een minder goed plan en ik heb dus maar een hotel geregeld in de buurt.

Dus nu heb ik mooi de tijd om wat mail en andere zaken te doen voor ik de hort op ga.

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment