Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Ik reis me de sufte

snelweg.jpg Dat worden een boel kilometers deze week. Maandag zat ik in Vlissingen voor een meeting en daar ben ik dus zondagavond al heen geweest, had geen zin in drukte en stress in de file. Zometeen ga ik naar Eindhoven voor een sollicitatie en dan vanmiddag naar Rotterdam voor een strategie sessie.

Morgen start ik voor een medewerkergesprek in Amersfoort en ga dan naar Vianen en dan in de avond alvast naar Zeist waar ik donderdag de hele dag de Academie voor Topmanagement faciliteer. Vrijdag een rustige dag, alleen maar naar Rotterdam op en neer.

En nu moet ik rennen…!

VlissingenEDIT 2 april
Overigens is het niet allemaal ‘ach’ en ‘wee’ wat de klok slaat, hiernaast een foto van de lunch afgelopen maandag in Vlissingen. Soms heb ik het best goed… :)

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment