Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Tja, en toen…

ypr.jpgMensen die mij een beetje kennen weten dat ik open, direct en zwart/wit ben. Wie mij iets beter kent weet dat dat komt doordat ik een achtergrond heb als beroepsonderofficier. Degenen die mij nog beter kennen hebben vast wel eens gehoord dat hetgene in mijn leven waar ik tot nu toe het meeste spijt van heb, het verlaten van het leger is. En degenen die mij echt goed kennen, weten dat ik al jaren wacht op een kans om terug te gaan.

Zondag had ik een ‘oh’ moment, want mijn oog viel op de telegraaf waarin een artikel stond: dertigers moeten horizontaal kunnen instromen bij Defensie. Hier het artikel zoals het in de Telegraaf stond.

Een half uurtje googlen bracht mij bij de site van het Ministerie van Defensie waar de brief van staatssecretaris De Vries (van Defensie ja) aan de Kamer der Staten Generaal integraal is weergegeven. En daar staat het dus inderdaad. Dertigers mogen terugkomen.

Daar sta ik dan. Jaren roepen dat ik terug wil in de veilige wetenschap dat het toch niet kan. Nu kan het dus wel. Wat zeg je dan, net een huis gekocht, langdurige relatie, twee jonge kinderen. ‘Ik ga naar Uruzgan’?

Tja, en toen…. ?

Voor hen die het willen lezen, het hele artikel staat hier.

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment