Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Op naar de Zendcon!

ZendconDeze week is de beslissing gevallen dat ik daar de Zendcon ga in september, in Santa Clara (lees: San Francisco Bay Area). Ik heb er enorm veel zin in gezien mijn bemoeïenissen met de PHP expertisegroep. Er is een dubbele aanleiding voor.

Ten eerste is mijn gewaardeerde medewerker Robert geselecteerd om daar te spreken over PHP en security. Een enorme eer natuurlijk en vanzelfsprekend ben ik daar trots op. Daarnaast is het voor mezelf handig (gezien mijn masterplan for world dominiation, lees een divisie Open Source dienstverlening) om dicht bij het vuur de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van PHP te volgen, zowel gericht op het gebruik van Enterprise PHP als wel PHP architectuur vraagstukken.

Vanzelfsprekend blog ik een eind heen als ik daar ben en als jullie suggesties hebben voor onderwerpen dan hoor ik ze graag!

1 comment

1 Linde002::PHP { 08.28.08 at 10:35 }

Speaking at ZendCon…

As you can see I’ve changed the blog’s direction a little bit to focus more on  PHP in general, I’m still interested in PHP-GTK development but I’ll be looking into a broader set of technologies for the now.
As you can tell by …

Leave a Comment