Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Aanloop naar de AvT IV: Strategie

napoleon.jpgStrategie is kiezen. Dat is het thema dat centraal staat in de aankomende Academie voor Topmanagement voor het (uncanny) Sogeti management. Ik zit wederom in de stuur/coördinatie/organisatiegroep en zoals het er nu naar uitziet nemen we alle positieve zaken van de vorige AvT’s mee en proberen die weer te integreren in het programma. Een stuk fun, iets anders doen dan anders, het kunnen maken van een eigen keuze, op hoog niveau beginnen en de denkslag naar de praktijk kunnen maken. Weggaan met het idee ‘en dit ga ik morgen anders doen’.

Deze week heb ik samen met Salsaparilla een deel van het programma doorgenomen en de komende weken zal de finetuning plaatsvinden.

Ik heb er zin in!

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment