Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Flirten op de werkvloer

love-u.jpgZojuist hoorde ik op de radio het goede nieuws. Flirten op de werkvloer is goed voor je. Het bevordert de creativiteit en saamhorigheid. Dit komt omdat je de wereld om je heen meer door een roze bril ziet, positiever in het leven staat. Omdat je door de verliefdheid anders gaat denken en kijken.

En dat is maar het begin, want niet alleen flirten is goed voor je creativiteit en inspiratie, vreemdgaan net zo! Ik hoor hier een verkapte oproep tot revolutie tegen de christelijke normen over huwelijkse trouw (die toch achterhaald is aangezien lang niet iedereen meer trouwt). Het blijkt overigens ook zo te zijn dat in 70% (!) van alle relaties minstens één keer wordt vreemdgegaan. Weg met de valse monogamie, openlijke polygamie!

Ik heb visioenen van de directeur die niet stiekum maar openlijk hand in hand met de secretaresse loopt en kusjes met haar uitwisselt. Hm… moet ik nog eens over nadenken wat dat op zou leveren.

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment