Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Gooi je haar los

haar.jpgEr wordt gezegd dat als een vrouw iets radicaal anders met heur haar doet, dat ze dan toe is aan een grote verandering in haar leven. Zou dat ook zo zijn voor mannelijke managers? Waar ik voor de vakantie altijd mijn haar in de zogenoemde crewcut liet scheren/knippen, laat ik nu al weken mijn haar groeien (tot tevredenheid van mijn wederhelft) en doe er wilde dingen mee met gel. En ik heb geen idee waarom, want ik ben daar jaren mordicus tegen geweest.

Zou het iets te maken hebben met mijn overpeinzingen?

Om daar voor een deel antwoord op te geven: ik ben definitief klaar met mijn ambities om het leger weer terug in te gaan. Ik heb me jaren kunnen verschuilen achter het excuus dat het niet meer mocht, dus nu het eindelijk wel weer kan moet ik toch heel bewust een keuze maken. En die keuze ligt niet ver weg van mijn familie in het buitenland.

Maar waar dan wel…

1 comment

1 Erik { 08.29.08 at 11:21 }

nou, je kan ‘t hebben hoor!

Leave a Comment