Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Onderweg naar de States

klmlounge.jpgZo, daar zitten we dan met ons goede gedrag. Robert en ik zijn vanochtend aangekomen op Schiphol en zitten nu in de Crown Lounge te wachten. Heerlijk exclusief, je mag er alleen in met een speciaal toegangsbewijs (zoals de KLM Company Creditcard) en daar zijn fijne stoelen, gratis internet, koffie, thee, ontbijtje (!) en zelfs een complete drankenbar.

Na het jaarfeest van gisteren is het ook wel lekker om even te loungen. Incheck ging voorbeeldig, in een minuutje of 20 waren we er doorheen en nu dus… wachten. Zometeen 11 uur vliegen naar San Francisco en dan naar het hotel en vanavond direct een meeting met wat Zend vrienden. En morgen ga ik op voor mijn PHP Zend certificering. Ik ben benieuwd.

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment