Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Halverwege dag 1

Zo, even pauze, was wel nodig ook. Een stoomcursus PHP is best intensief, als je in één dag wordt voorbereid op het examen. Ik ben in goed gezelschap, ik denk een professional of 80 die ook deze track volgen, waarvan minstens de helft al 3 jaar of langer aan PHP doet!

Ik moet dan ook best aan de mentale kuierlatten trekken om bij te blijven. Vooral die enorme hoeveelheid array functies wordt er in een noodtempo doorheen gejast, om nog maar niet te spreken over classes en interfaces en wanneer je wat gebruikt.

Ik hoop maar dat ik het niet haal dat examen deze week, want mijn professionals hebben dan geen leven meer… 3 weken doen over ZCE is dan geen optie meer.

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment