Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Veilig aangekomen

rijdenop101kl.jpgOm 11u zou ik vliegen en dat heb ik met gemak gehaald, het tijdverlies met inchecken viel reuze mee. De reis ging erg voorspoedig maar ja, elf uur vliegen is en blijft een lange zit. We zijn hier (San Francisco airport) om 13u locale tijd aangekomen (22u Nederlandse tijd dus) en toen uitchecken, customs, bagage, douane, een treinritje, allemaal erg voorspoedig. De grote schok was het wachten voor de Hertz autohuur, bijna een uur in de rij gestaan! Dus eindelijk om 15u local (middernacht in NL) hadden we de voiture en hup, naar het Hyatt Regency Hotel in  Santa Clara.

Toen begon pas het ‘echte’ Amerika, buiten de luchthavengebouwen dus. Brede wegen, slecht onderhouden overigens, en ik maakte nog een grapje over woeste achtervolgingen. En inderdaad, nog geen 5 minuten later werd vlak voor ons een motorrijder staande gehouden met typisch amerikaanse sirenegeluiden én state trooper hoed.

Enfin, toen aangekomen in het hotel, auto wegbrengen en teruglopen (door Silicon Valley dus) en toen even relaxen aan het zwembad en een hapje eten. De zon begon net te zakken rond 18u locale tijd, zijnde dus 3u in de nacht in NL. En nu zit ik op de hotelkamer dit te typen, het is hier 18:50 dus equivalent aan 3:50 in NL. En zometeen heb ik om 20u nog de meeting tot een uur of 21:30 dus ik hoop om 22:30 echt op bed te liggen. Dan is het (komt ‘ie) half zes NL tijd! Inderdaad een lange dag.

De eerste indruk tot nu toe: alles is groot, omdathier zoveel ruimte is staat alles ook echt ver uit elkaar. Ik ga het meemaken allemaal.

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment