Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Auto van de zaak?

Ik kan het niet laten hem hier te plaatsen. Ik heb mijn nieuwe auto van de zaak gezien. Eind 2009 in Nederland verkrijgbaar. Mijn excuus? Hij heeft een bluetoot carkit er in, dus het is een zakenauto. Toch?

camaro.jpg

3 comments

1 Erik { 10.26.08 at 17:00 }

Toegegeven, het zijn mooie auto’s om te zien. Maar met een miljard euro verlies per maand zou het me niet verbazen als echte amerikaanse auto’s redelijk binnenkort niet meer bestaan. Bovendien, amerikanen hebben per definitie een weggedrag van 0.0, zuipen te veel en zijn onveilig.

2 Christiaan { 10.26.08 at 17:03 }

Tja, daarom wordt de mainstream van deze bak ook een V6 in plaats van een V8, en volgens mij zijn ze van plan om voor de oversteek naar Europa zelfs een V4 te gebruiken als standaar.

3 Barend { 11.10.08 at 19:21 }

Een V4 lijkt me sterk ;-).

Vraag me wel af of je met die auto een beetje lekker op vakantie kunt. Met de bekerhouders zit het in ieder geval wel goed…

Leave a Comment