Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Locatie: Westergasfabriek in Amsterdam

westergasfabriek.jpgDe Westergasfabriek is een complex van gebouwen tegen het centrum van Amsterdam aan en bevat diverse bedrijven en bedrijfjes alsmede een aantal presentatieruimten.

Voor de open source conference 2008 zat ik in het Machinegebouw.

Website: 8
De website is compleet en duidelijk met veel en up-to-date informatie.

Bereikbaarheid en parkeren: 4
Een minuutje of 10 vanaf de westelijke ring van Amsterdam; dat wil zeggen in een ideale wereld. In de spits een hel dus, zoals ik aan den lijve heb ondervonden. Parkeren is matig, er is een parkeergarage op een paar honderd meter lopen afstand en duurbetaald. Verder is slecht aangegeven waar je nou eigenlijk moet zijn.

Sfeer, uitstraling en akoestiek: 6
De Westergasfabriek is en blijft een, tja, verlopen fabriek. Kapotte muren en plafonds zetten de toon. Heel hip dus. De akoestiek (voor een hele dag luisteren naar presentaties niet onbelangrijk) was echter waardeloos, zacht, veel echo en hol. Niet aan te raden. Maar ja, het was wel heel hip.

Conclusie en totale beoordeling: 5
Ik heb niet zelf hoeven huren dus geen idee hoe de prijs-kwaliteit verhouding is. Ik zou het zelf echter niet snel huren vanwege bereikbaarheid en akoestiek; alleen als je iets wil doen dat bovenal ‘hip’ is zou ik deze locatie aanraden voor een bedrijfsactiviteit, iets met kunstenaars of zo. Had ik al gezegd dat het heel hip is?

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment