Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Hellweek

devil.jpgDeze week weet ik weer hoe ik mijn salaris verdien. Tjeemig, wat een week, met recht een hellweek. Maandag ging om 6u de wekker voor een Insights Discovery training in Zeist met het hele unitmanagement van DSE. Spitsalarm die maandag van onze vrienden van de ANWB dus extra vroeg op pad en (vanzelfsprekend, want Finagle’s Law cq de Wet van Bedrog (dus níet Murphy’s Law!) is ook van toepassing op maandagochtend) veel te vroeg daar. Leuke (maar wel lange) dag voor deze Rood-Geel-Groene manager (in die volgorde). Gevolgd overigens door een (lekker en gezellig) etentje waar ik halverwege vertrok voor mijn Taekwondo les, die erg leuk was en uitliep en ik dus om 22:50 of zo thuis kwam.

Dinsdag zou ik alleen in Vianen zijn maar omdat ik deze week (de laatste week van de maand) nog wat promoties moet doorgeven aan deze en gene (en ja, dat moet voor het einde van de maand) eerst nog ‘even’ langs Rotterdam; kon ik direct de cadeau’s voor weer een jaar dienstverband van sommige medewerkers meenemen. Ik zou ook een beoordeling doen maar ik had me vergist in de locatie, de professional zat in Diemen. Damn. ‘s Avonds had ik een gezellig diner met mijn java collegae in Nieuwegein en één van de promoties uitgedeeld. Nadeel van gezelligheid: pas om 23u thuis!

Woensdagochtend had ik eigenlijk om 8:30 weer in Vianen moeten zijn (dus om 7u de deur uit) maar dat trok ik even niet. Ik ben de hele dag in Den Bosch geweest (2 uur heen, 2 uur terug) en heb daar 5 medewerkergesprekken gehouden. Net even gesport en vanavond nog een relatiemanager geholpen met wat informatie over Linux en een beoordeling voor morgen uitgewerkt.

Morgenochtend gelijk een leuke ochtend in Schiphol met beoordeling en een klantafspraak en daarna naar Rotterdam voor wat mailboxleegwerkacties (die is leuk voor galgje) en in de avond een Open Source bijeenkomst voor sales. Dat word weer 22u thuis of zo, en de volgende dag moet ik daar (Rotjeknor dus) weer zijn voor twee overleggen en dan is eindelijk mijn week voorbij. Mijn gemiddelde van 1000 km per week ga ik zeker halen deze week.

Ik zou vrijdagavond wat vrienden over de vloer krijgen maar ben blij dat dat uiteindelijk niet zo is. Ik ga dan even helemaal niks doen denk ik.

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment