Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Bij twijfel…

stopteken.jpg… niet oversteken. Als er één schaap over de dam is…. en zo nog wat spreekwoorden heb ik vandaag weer herinnerd, toen ik voor de tweede keer in korte tijd iemand niet door zijn proeftijd liet komen.

Vorige keer was er geen twijfel, dat was er deze keer wel. Dat maakt het proces van beslissen dat je iemand in één klap zijn leven overhoop gooit helemaal niet makkelijk, integendeel. De lust van macht wordt dan de last van macht. So be it.

Toch had ik er minder moeite mee dan voorheen. Toen het eenmaal gedaan was viel er een dubbele last van me af. De last om het gesprek te moeten voeren en de last van iemand de komende maanden/jaren intensief te moeten begeleiden en mogelijk zorg voor te moeten dragen. En als je zoiets één keer gedaan hebt, is inderdaad de tweede keer makkelijker.

Van professional via het inleveren van toegangs- telefoon- en OV-pas naar werkeloze in 10 minuten. Het blijft bizar om te doen.

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment