Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Masochisme?

NoorderlichtMet enige regelmaat wordt aan ons als docenten gevraagd of we deze of gene cursus willen geven ergens in het land. Ik ben zelf docent Presentatievaardigheden en Vergadertechnieken en die worden meerdere malen per jaar gegeven; dus ik krijg meerdere malen per jaar een uitnodiging.

Gisteren realiseerde ik me dat ik het geven van cursussen meestal afsla, tenzij het in Groningen (of all places!) is! De laatste drie cursussen die ik heb gegeven waren allemaal in het Hoge Noorden en ik heb werkelijk geen idee waarom! Ik bedoel, die kilometers per jaar maak ik toch wel, waarom dan in vredesnaam in Groningen? Omdat niemand anders het doet? Omdat ik Groningen een leuke locatie vind? Auto-kilometer-masochisme?

Ik ben er nog niet uit, maar de volgende cursus die ik geef doe ik *niet* in Groningen.

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment