Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Een cadeautje

image_327.jpgIk klaag nogal eens steen en been over de kilometers die ik reis en in de auto maak; en nee, dat is inderdaad niet altijd even leuk. Zoals gisteren, een rit naar Groningen (en terug) over de A6 en de A7, toch niet de meest dynamische wegen. Gelukkig was het mistig en glad, dat houdt de reis spannend, maar verder zijn het toch 400 kilometers lange, eenzame weg.

Maar soms, heel soms… is het helemaal niet zo erg om die auto in te gaan.

Een vandaag was zo’n dag. Zo’n dag dat het gewoon goed is en klopt. Geen BNR aan vandaag maar Carmen, gewoon omdat ik even wilde wegdromen, en dat dan bij de fabelachtige plaatjes van een winters landschap. Zomaar, een cadautje van de natuur.

Nee, soms is het níet erg om die auto in te gaan.

image_318.jpgimage_317.jpg

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment