Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

Met EVC anderhalf jaar besparen?

EVCVoor mijn studie bedrijfskundige informatica aan de OU moet ik nog zo’n anderhalf jaar bikkelen en eigenlijk 2 tot 3 avonden in de week aan de studie. Een vriend van me wees me echter op het EVC traject. Daarmee kun je werkervaring ‘vangen’ in HBO en/of WO gelijkende certificaten. En aangezien ik al zo’n 10 jaar ICT ervaring heb waarvan 7 jaar als leidinggevende (lees: bedrijfskundig) hoop ik eigenlijk 1½ jaar studeren-om-het-studeren af te kunnen vangen.

InHolland (2 kantoren verder) bied ook een EVC traject aan dus ik ga daar binnenkort eens langs. Wie weet.

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment