Christiaan Lam – over de dagelijkse avonturen van een mobiele manager
Random header image... Refresh for more!

MBTI en Social Media

Ongeveer 2/3e van de volwassenen met toegang tot internet, gebruikt een sociaal medium zoals Facebook, Linkedin of Twitter. Dit is voor de gebruikers van MBTI niet anders, waarvan 65% zegt dat ze Facebook gebruiken, bijvoorbeeld.

Niet geheel onverwacht gebruikt een iets groter percentage van de typen met een Extraversion voorkeur (69%) Facebook dan typen met een Intraversion voorkeur (60%). Iets vergelijkbaars treedt op bij Sensing versus Intuition, waar de respectieve percentages 61% en 68% zijn.

Er zijn ook interessante getallen beschikbaar over LinkedIn en Twitter bij MBTI typen, zie hiervoor het complete overzicht van Myers-Briggs.

Wat lees jij er in?
MBTI & Social Media

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment